27. september 2020

Pasta med trøffelkrem








Pasta med trøffelkrem er en dejlig rett å spise på en fredag. En fredag hvor den gode fredagsfølelsen sitter inne i kroppen. En fredag h ør .an kan gå og sippe i seg litt god rødvin mens man lager maten. 


Dette trenger du:
250 gram pasta 
150-200 gram bacon
1 sjalottløk
1 fed hvitløk
2 sjampinjong
2,5 dl Matfløte 
2 spiseskjeer trøffelkrem
1 cube hønsebuljong
Friskkvernet svart pepper 
1/2 brokkoli
1 kopp grønne erter

-Kok pasta

-Hakk løk, hvitløk og sjampinjong 
-Stek bacon og kom løk, hvitløk og sjampinjong i. 
-Kvern godt med pepper over det hele.
-Rør 2 spiseskjeer trøffelkrem inn.
-Knus buljongterningen i Matfløte Og hell det over.
-Skjær frisk brokkoli i små biter og sammen med ertene hell det i gryten og lad det trekke varme ca 5 minutter. 
-Bland til sist den kokte pastaen i.


Server med en god rødvin til, gjerne en Nebbiolo.
Spis det alene eller i gode venners lag. Dett er mat der er hurtig å kaste i halsen, så hus å legg bestikket ned ofte og hold den gode samtale gang hen over bordet, hva enten det bare er du og din partner eller gode venner.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar