Fyllt kyllinglår filét


Fyllt kyllinglår filét  

Kylling lårfiléter fåes mange steder i butikkene nå, og det er gode kjøttstykker som er litt mer smakfulle enn kyllingbryst. De tåler også større varme uten og blir ikke så tør som et kyllingbryst kan bli. Så selvom du er glad i bryst, kan jeg anbefale å ta en titt på lårene til kyllingen. Og så er de rimeligere enn de dyre bryster.


Dette trenger du:

6 lår fileter fra kylling
1 beger friskest naturel 
1 bunt frisk timian
6 cherrytomater 
Pepper


Sådan gjør du:

´Stripp´ timian kvistene så du får ca en spiseskje med de små blade.
Rør det opp i osten sammen med pepper.
Skjær cherrytomatene i skiver
Åpen lårfilétene og smør osten på innsiden.
Legg på skiver med cherrytomat 
fold eller rull dem sammen igjen.
Brun dem i en panne og sett dem i ovn ved ca 200 grader 10-15 minutter. 


Server med ovnstekte poteter og sopp/tomat/hvitløk/paprika blanding



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar