Hotburwich


Hotburwich







Hotburwich er en blanding av 3forskjellig ting -  Hotdog, Burger og sandwich.
Den ble til en dag hvor jeg hadde lyst til alle 3 dele. men kona mener ikke at jeg har godt av å spise så mye. Derfor tenkte jeg at jeg slår alle 3 sammen i én. Og det ble med suksess.
det er selvfølgelig alt sammen tilberedt på Grillen på kull.

Dette trenger du pr. Hotburwich:

ca 200 - 300 gram med en god pølse av den grove slagsen. (jeg bruker gjerne noen spanske)
2 skiver Surdeigsbrød
1/2 aubergine
2-3 minipaprika
2-3 salatblader
Spire
1-2 tomater
Chipotle Majones
3-4 skiver bacon
Aioli
1 god bbq saus (anbefaler Sticky Fingers)
1 god bbq ketchup (anbefaler Sticky Fingers)

-Skjær tomater i tern og bland med chipotle Majones
-Skjær Aubergine i 1 cm skiver. Smør dem med bbq saus på begge sider og grill dem.
-Grill minipaprika til de blir sorte og ´faller´sammen
-Grill bacon sprøtt.
-Smør litt bbq saus på den ene side av brødet. Grill/rist surdeigbrødet på begge sider
-Grill pølsen

Når alt er grillet så start med å smøre aioli på den side der også er grillet med bbqsaus på.
og så er det ellers bare å legge lag på lag på, og underveis gi det godt med en god bbq ketchup og litt mer bbq saus.

Server det med en dejlig kold øl, og spis til du sprekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar