6. juni 2015

Boller med....

Duft.
Nesen
Vår dufteverktøy
Nesen
Ansiktets arkitektoniske perle
Den gode sansen vi har å kunne dufte ting
Mat
Blomster
Natur
Eksos
Kvinner
Gode ting blant så mye dejligt vi kan dufte
Mors nybakte boller.
Et barndomsminne.
Å komme inn etter å ha vært ute på lek hele dagen, og så dufte at hu mor hadde bakt boller.
Myke
Gode
Velsmakende boller, der får forsterket opplevelsen av å sette tennene i dem med et godt lag kaldt smør
Mye smør
Tannsmør
Boller er en herlig spise
Boller er en stor del av norsk matkultur.
En bollekultur der skiller seg ut fra den danske bollekultur ved at man i Norge spiser den ’rå’
I den danske bollekultur flekker man bollen og smør på smør
Boller er det alle sitter i bilene sine og tygger i seg, etter de har vært innom Shell’en eller ESSO’en for å fylle bensin eller diesel og så kjøpt med seg en 5 pakk med ’nybakte’ boller
I gamle dager (for 10 år siden) kunne man få vanlig bolle eller bolle med rosin
Nå er der gått sport i den for bensinselskapene om å komme med nye typer boller fylt med alt mulig merklig.
Bolle med daim
Bolle med stratos
Bolle med solo (bolle med brus. En pervers sammensetning)
Og nå siste skudd på i den norske bollekultur, bolle med smørbukk.
Hvorfor ikke bare bolle med smør, Norge?
Hvorfor ikke bare bolle med smør, uten bukk?
Hva blir det neste.
Bolle med lakris
Bolle med pølsebiter (kunne faktisks bli et hitt)
Bolle med øl (kunne bli et hitt sammen med bolle med pølsebiter)
Bolle med…..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar