9. september 2018

Innovativ Bransje


Jeg jobber i en en bransje hvor man i den grad opplever endringer mot digitalisering. Men hvor man i den grad virker passiv for å sikre fremtidige arbeidsplasser i den fysiske butikken. Det virker som man er litt redd å tenke nytt.

Hva Har det så med mat å gjøre??

Jo ser du. Hvis der er en bransje som virker fremoverlent og konstant nytenkende så er det mat bransjen.
Der tenkes konstant i nye muligheter med råvaren for å tiltrekke seg forbrukere.
Der tenkes konstant nye oppskrifter for å trekke seg kunder inn på restauranter.
Der tenkes konstant i nye konsept.
Det virker i det hele tatt som om at man her kun tenker nytt.
Enten i helt nytt nytt. Eller i hvordan man kan forbedre, kombinere, eller gjenoppta tradisjoner.

I Danmark har man til og med i Vejle åpnet et FOOD INNOVATION HOUSE for styrkelse av Innovation, forretningsutvikling og vekst!

Det er jammen meg godt tenkt å være så fremoverlent.
Personlig synes jeg det er utrolig inspirerende å se i mot den bransje. Ja okay, nå er jeg kanskje også over gjennomsnittet interessert i mat og alt rundt det.
Men! hvis man ser mot den bransje, så kan mange hente inspirasjon til å tenke nytt ved å se mot hva som der hele veien gjøres for å utvikle seg. Og det gjelder ikke bare mot kunder, men også mot miljøet, effektivitet, lønnsomhet, produktutvikling og konsept.

Så mitt tips til deg som sliter litt med å få til toget nytt. Gå ut å spis. Gå ut på kjøkkenet. gå ut og handle mat. Utfordre deg på å spise noe du ikke har gjort før. Følg med på hva som rør seg i den bransje, og bli inspirert til å overfør noe til der du er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar